Det er blevet lidt af et mode fænomen, det her med wellness – og flere og flere køber da også wellness produkter til deres nærmeste eller til deres venner. Mange steder bestiller man bare tingene, og så kommer de med posten, men for mig er det vigtigt at der er en fremragende Trustpilot markering, så jeg ved at alt er i orden, og at der er en hurtig levering. Skulle der gå noget galt, ja så ønsker jeg at der er en super god personlig kundeservice, og ikke bare en telefonsvarer der siger at man skal skrive eller udfylde en formular.

Wellness produkter

Der findes et hav af forskellige wellness produkter, jeg kan nu bedst lide dem fra nordic-wellness.dk, de har et stort udvalg, og deres produkter holder længe. Jeg bruger deres produkter til små værtindegaver, og dem jeg besøger, bliver altid rigtig glade for disse små værtindegaver, og det er for mig at se også meget bedre end blomster der visner inden for en uge, eller chokolade, som man bare får spist på en aften, og bagefter døjer med at få af kroppen bagefter. Jeg selv elsker både blomster og chokolade, men skulle jeg selv vælge, ville jeg helt klart vælge wellness produkter – så sparer jeg også lidt på mit eget husholdningsbudget.

Jeg er også begyndt at have lidt duftlys og rislende vand i min stue, det gør mig glad i låget, og fjerner mange gange mit tungsind. Jeg køber også nogen gange en rigtig god rensende te, som gør min krop godt.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.