Myrer alle vegne, kors hvor jeg hader det. Der må da være noget gift mod myrer, der virkelig udrydder dem for evigt. Det er ligesom ukrudt, de kommer igen og igen. men med ukrudt kan jeg jo forstå det, her er der jo tale om at man ikke får hele roden med op, eller at der kommer frø fra en eller anden mark eller have. Men irriterende er det da. De er jo meget søde at se på, når de knokler hele dagen igennem, men hvorfor skal det lige være i min have. De begynder jo også på et tidspunkt at komme ind af sprækkerne i huset alle vegne, både på køkkenbordet, og i skuffer og skabe, langs panelerne – alle vegne. de skal bare udryddes. Jeg ved godt at det ikke er særligt humanistisk, men sådan er det nu lige for mig med myrer og edderkopper, så findes der gift mod begge insekter ville både jeg og mit barnebarn være lykkelige. Jeg ved at man kan købe myregift på nettet, men det er jo en jungle, der er så stort et udvalg, og alle lover hurtig levering og billig eller fri fragt. Billige tilbud findes, men virker det så også effektivt. Myregift er mange ting, pulver, flydende, små lokkedåser og gud ved hvad der elles findes som jeg ikke har prøvet. Jeg skal bare have noget der virker. Gode råd er dyre, eller er der gratis råd og vejledning via telefonen. Det vil jeg da lige forsøge at undersøge, inden jeg køber.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.