Er det muligt at makeover din stue uden at bryde banken? Ja! Efter at have samlet indretningsinspiration i månedsvis besluttede jeg mig for at forvandle min kedelige og forældede stue til et indbydende og hyggeligt rum. Det tog noget tid – og flere budgetvenlige tricks, end du kan forestille dig – men til sidst fik jeg det til at se ud præcis, som jeg ønskede. Læs videre for at finde ud af alle mine hemmeligheder, så du kan give din stue den ansigtsløftning, den fortjener, uden at gå fallit i processen. 

Start med et farveskema 

Jeg vidste, at hvis jeg skulle få det look, jeg ønskede, var jeg nødt til at starte med et farveskema. Det var her, Pinterest kom til hjælp; ved at scrolle gennem tusindvis af billeder kunne jeg indsnævre nogle få farver, der ikke kun matchede hinanden, men som også passede godt til mine eksisterende møbler. Derfra var det bare et spørgsmål om at vælge, hvilke farver der talte bedst til mig og passede til min designæstetik. Da det først var gjort, virkede alt andet nemmere! 

Shop rundt efter prisbillige boligindretningsstykker 

Det næste skridt var at shoppe rundt efter overkommelige indretningsgenstande, der kunne hjælpe med at binde det hele sammen. De ændringer, jeg foretog, var små, men effektive; ved at udskifte gamle puder og tæpper med nye i komplementære farver (som alle kostede 200kr eller mindre) fik min stue øjeblikkeligt et opdateret look. Jeg købte også lamper fra genbrugsbutikker og loppemarkeder samt vintage billedrammer fra antikvitetsforretninger for at tilføje mere personlighed. Men prikken over i’et var dog et sofabord jeg fandt online (designdelicatessen). Alle disse ting var med til at skabe en følelse af sammenhæng og samle hele looket uden at koste for mange penge. 

                    

Tilføj dit personlige præg 

Sidst, men ikke mindst, må du ikke glemme dine egne personlige detaljer! Ethvert rum bør afspejle ejerens stil og præferencer på en eller anden måde, så vær ikke bange for at vise din personlighed gennem indrammede fotos eller kunstværker, planter eller andre ting, du måske har liggende rundt omkring i huset, som du gerne vil fremvise. Et par nøje udvalgte genstande vil virkelig få dit rum til at føles som et hjem – og de behøver ikke at koste noget, hvis du ved, hvor du skal lede (hallo igen, genbrugsbutikker!). 

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.