Besøg tandlægen ved akutte smerter eller skader

Ingen skal gå rundt med ondt i tænder eller tandkød. Og har du fået en tandskade, skal den tilses hurtigt.

Smerter i tænderne på en lørdag?

Har du fået tandpine fredag aften, og er det kun blevet værre i løbet af natten? Tandpine eller smerter i tandkødet kan være meget ubehageligt, og nogle kan slet ikke falde til ro med en tandpine. Og det er forståeligt. Hos Tandbro, akut tandlæge københavn, kan du få en akuttid om lørdagen, så du kan få tilset dine tænder. Du er sikret en tandlæge, som er erfaren og har det nyeste udstyr, der kan gøre behandlingen og konsultationen mere behagelig for dig – også selvom du ikke er så tryg ved tandlægebesøg generelt.

I Valby Tandklinik, som er en del af Tandbro, holder de lørdagsåbent uden ekstra gebyrer. Det ligger centralt placeret i Spinderiet i Valby, og du kan få en tid til et akut besøg.

Hvornår er det nødvendigt med en akut tandlæge?

Som hovedregel siger vi, at hvis der er tvivl, er det godt med et besøg hos tandlægen. Det skyldes, at det er svært at vurdere, hvorfor der er opstået tandpine, hvis man ikke bliver tilset. Det kan nemlig skyldes både huller i tænderne, skader på tænderne eller infektion og betændelse i selve tandkødet. Uanset årsag er det meget ubehageligt at have tandpine, og derfor anbefaler vi altid, at du taler med en fagperson.

Hos Tandbro er du sikret en god, tryg behandling af erfarent personale samt lave priser.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.