Det havde jeg nu ikke tidligere tænkt over at jeg kunne gøre, sælge min gamle mobil telefon – men det kan man åbenbart godt. Jeg kender nogle der har købt genbrugs mobiler, men det er jo noget andet. Måske kan jeg også få repareret min ipad her, ikke lige sælge den, men bare lige få skiftet skærmen, da den har en stor revne tværs over skærmen. min iPad virker, og så længe den gør det, er det jo ikke et problem, men den bliver jo nok ikke lige ved med det. Så kan jeg jo enten sælge den eller få den repareret, eller købe en helt ny. Det må tiden vise, hvad jeg gør.

Nu tror jeg jo ikke lige at jeg kan få ret mange penge ud af min gamle mobil telefon, med mindre det er til en samler – for den er da virkelig gammel. Tænk sig hvor stor en udvikling der har været inden for mobil telefoni verdenen. Jeg har selv været med til at udvikle bredbånd og den første billede kommunikation, og det var dengang en sensation, at man kunne se den man talte med, selvom der var lang forsinkelse på talen. Ja, og nu siger man sælg din mobil, og få tilskud til en ny udgave. Det går stærkt, og de unge mennesker vil gerne være med på de sidst nye modeller – jeg har lige været til fødselsdag, og her blev forældrene plaget om den nye iPhone 12 pro – godt jeg ikke har små børn længere.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.