Der er flere måder at få psykolog hjælp på – de fleste har deres klinik i et eller andet lokale, og andre anvender også naturen mens man går og får løst sine udfordringer. Jeg selv er mest til den sidste model, for man må ikke kimse af at Naturen alene gør en stor del for vores psykes velbefindende. Jeg kan tale ud fra mig selv, for jeg anvendte den sidstnævnte metode da jeg stod i en livskrise. Psykologerne i Søhøjlandet var kompetente, ordentlige og meget professionelle, og de tog rigtig godt vare på mig og den krise jeg befandt mig i. For at få løst op for alle mine forsvarsværker, fandt vi ud af, at gåture i naturen sammen, og hvor vi lavede walk and talk, var det mest optimale for mig og mit helbred.

Skoven omkring Søhøjlandet

Det var det mest fantastiske sted som Nikolaj Fuglsang fra isohojlandet tog mig med ud i – skov og sø – og det at blive et med naturen. Jeg var så heldig at finde deres hjemmeside isohojlandet.dk da jeg endelig tog mig sammen til at få hjælp til at komme ud af min krise. Samtidig fik de gode anbefalinger af dem jeg kender, så jeg tog kontakt til dem – det har været noget af det bedste jeg har haft gjort for mig selv i meget lang tid. Det at få terapi og naturen samtidig, gjorde at jeg formentlig kom meget hurtigere ud af min krise, end hvis jeg bare havde siddet på en stol og snakket.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.