hjerneskade og rehabiliteringscenter går godt sammen, selvom det er en tragedie når det sker for nogen. hjerneskade og rehabiliteringscenter er en kombination, som nogle mennesker kommer igennem her i livet. Det er desværre ikke alle, som får lov til at blive født og lægge sig i graven, uden at skulle gå igennem noget traumatiserende eller direkte hjerneskadende. Det er blandt andet noget, som kan komme af ulykker, men også noget som kommer af blodpropper.

Blodpropper er noget som kan ramme alle aldre, men er jo typisk noget man ser ske for folk oppe i alderen. Det kan være dårligt blodomløb, man har behandlet kroppen elendigt eller bare fordi man er ved at være oppe i alderen. Når skaden først er sket, er det også noget, som kan efterlade folk i forskellige stadier. Nogle er ikke så berørte af det, mens andre har svært ved at lære og gå igen som følge af en blodprop i hjernen eksempelvis. Den kan også ramme andre steder, som kan have mindre konsekvenser.

Bliv klogere på hvad man har og gøre med

For mange er neurologi og neurorehabilitering noget man overlader til de professionelle, for de har jo tydeligvis også styr på tingene. Så man må også have noge tiltro til, at disse folk rent faktisk kan få en et sted hen, hvor man kan leve et “normalt” liv som følge af en blodprop. Søger man efter neurologi og rehabiliteringscenter her på nettet, er der også garanti for, at man kan finde et sted, hvor de kan tage en ind og behandle en.

Hvor lang tid det så tager er uvist, og det er jo noget som er op til ens indsats, kroppens tilstand og de professionelles metoder og teknikker. Vejen er i hvert fald ikke ved sin ende, fordi man ender på hospitalssengen som følge af en blodprop. Der er også mange, som har rejst sig og kommet videre fra sådan en episode her og fået noget ud af tilværelsen.

Om forfatteren

Related Posts