Når man er ansat i eller ejer en virksomhed, kan der ofte være områder, hvor det kan være relevant at inddrage en advokat.

Som selvstændig erhvervsdrivende kan det være spørgsmål, der vedrører ansættelse af medarbejdere, udarbejdelse af patent/varemærke, eller hvordan man skal opbygge sin virksomhed eller selskab.

Når det kommer til en større virksomhed er det områder som kunder og leverandører, ejerskifte, persondata og juridisk bistand i forhold til økonomi.

Det er gennem samtalen med kunden, at det afklares hvordan VQ Advokater kan hjælpe. Det er vigtigt, at man som kunde føler at man kommer videre, ved at hyre en advokat til at hjælpe med sagen. Som advokater er vores fornemmeste opgave af skabe værdi for dig som kunde.

Det er alfafgørende, at man forstå hinanden, således at den pågældende sag, løses på bedste vis. Derfor er hurtig og sikker rådgivning også en af vores vigtigste parametre i forhold til kundetilfredshed.

VQ Advokater giver kaffen, hvis man gerne vil høre mere om mulighederne, for at bruge os til at løse specifikke udfordringer i virksomheden.

Der kan bookes et gratis rådgivningsmøde, der er absolut uforpligtende.

Hos os er der personlig rådgivning, baseret på netop kundens behov.

Der kan bookes møder ved os indenfor områderne Erhvervsrådgivning, Privatrådgivning og Ejendomsadministration.

Ja, mange vil nok blive overrasket over, i hvor mange sammenhænge man egentlig kan bruge en advokat.

Kig ind på wqa.dk og se mere om de enkelte områder, hvor vi tilbyder advokatbistand.

Vores kunder får hjælp til at løse de pågældende sager, således at man som virksomhed kan komme videre.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.