Der er næsten ikke noget bedre, end når andre laver mad til en.
Det kan være, når man vågner om morgenen, og der er en, der har lavet morgenmad på sengen til en, eller bare når man er ude at spise, om det er en fin restaurant, hvor man får tildelt en tjener, eller man selv skal op at lægge ens ordre, hvor man kan være heldig/risikere, at der allerede ligger mad parat til en.
Men det er bare skønt selv at skulle slippe for at lave mad.
Godt nok er man måske selv den bedste til at lave noget bestemt mad, men man mangler tit overskuddet til at lave det, og så er det bedre at få andre til at lave noget andet til en.
Nogle gange skal man tigge og bede om det, mens man andre gange betaler for det.
Dette kan være som i form af mad til selskab, hvor man ikke gider, kan eller vil lave maden selv, og så kan man lige så godt få andre til at gøre det, så man kan bruge tiden på noget andet – og det vælger man at gøre hver gang.
Maden kommer udefra hver gang
Og der er så meget fantastisk mad at vælge derude, når man bestiller mad udefra, hvor det endda kommer til en, og det kan endda være det samme sted, hvor man bestiller fra, hvor de har så meget på menuen, at der er meget, man kan nå at komme igennem.
Og hvis man ved, at der har lavet noget godt, så er det hele nok godt; og der kan komme andet til på menukortet, som man bare må prøve,
Og der kan blive ansat andre mennesker, som der laver retterne anderledes, så der er også grund til at bestille det samme senere fra det samme sted igen.
Ellers er der jo mange steder, hvor man kan bestille mad ud af huset fra, så det er bare med at prøve det af, for man bliver aldrig færdig med at udforske den slags.
Og hvis man alligevel ved, at man er dårlig til at lave mad, så er der ingen grund til at blive god til det, når nu andre er virkelig gode til det.